A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 207
A Demokratikus Koalíció szerint hatalmas áremelésre lehet számítani, ami a lehető legszegényebbeket fogja súlytani.

Az ellenzéki párt szerint a hamarosan induló a fűtési szezon hatalmas áremelést hoz. Családok ezrei aggódnak az egyre növekvő tüzifa árak miatt.


Kövess minket facebookon is


A fafűtést jellemzően a szegények választják, így kétségbeejtő, hogy a rohamos drágulás után mi lesz velük ezen a télen.

A Demokratikus Koalíció szerint gusztustalan a kormánytól, hogy miközben nagy trombitaszóval osztogatja kampányban a 9000 forintos rezsiutalványokat, a szegényekkel mit sem törődik.

Sőt, akár ki is mondhatjuk, hogy simán becsapták az embereket, a tavaly országgyűlési választáson beígérték a 12000 forintos rezsicsökkentést, amit a fával és szénnel fűtők nem kaptak meg.

Orbán és bandája úgy tesznek, mintha ebben az országban nem fagyoskodnának emberek ezrei a télen. Mi, európai magyarok azonban látjuk a valóságot, és nem hagyjuk, hogy az emberek fűtetlen szobákban üljenek hónapokon keresztül.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 207
  • 207
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here