Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közleményében az MSZP azt írja, sajnálatos módon a mai napon nekik sincs okuk az örömre, hiszen ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint az Orbán-kormány által megalázott többi rendvédelmi dolgozó.
Rengeteg túlóra, olyan alacsony fizetés, amelyből nem tudnak megélni, korszerűtlen eszközök, rossz munkakörülmények és a családosok életét megkeserítő munkabeosztás – fogalmaznak.

Hozzátették, hogy ilyen körülmények között sajnos nem lepődhetünk meg azon, hogy a rendőrséghez hasonlóan a büntetés-végrehajtás is folyamatosan létszámhiánnyal küzd.

“A Fidesznek végre észhez kellene térnie, nem luxusautók beszerzésére kellene 82 milliárdot fordítania, nem a propagandára kellene évi 75 milliárdot költenie, hanem azok helyzetén kellene javítania, akik valamennyiünk biztonságáért felelnek” – írja közleményében a Magyar Szocialista Párt.

Végül leírták, hogy az Orbán-kormánynak azonnal módosítania kell a rendvédelmisek életpályamodelljét, csökkentenie kell az állomány terheit és legalább 30 százalékkal meg kell emelnie a bérüket, különben lassan már nem lesz, aki ezt a hivatást választaná.

MTI/OS


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: