A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Hatalmas vihar tombol Szegeden, leszakadt felsővezetékek és sínekre dőlt fa akadályozza a villamosokat és trolikat a közlekedésben. Közben a vihar letépte a Nagy Színház tetejét.

Teljesen megbénította a vihar Csongrád megyét. A megyeszékhelyen sérültjei is vannak az ítéletidőnek.

Időközben villám csapott a Szegedi Tudomány Egyetem ÁJKT épületébe, leszakítva egy darabot a tetőből – írta meg a delmagyar.hu.


Kövess minket facebookon is


A vihar letépte a szegedi Nagy Színház tetejét is, a színpad nyitott, a kár óriási lehet, hiszen így az épület gyakorlatilag teljesen elázik. A Szeged.ma azt írja, városszerte rengeteg a kidőlt fa és sok vérző fejű emberrel találkoztak.

A Meteorológiai szolgálat szerint:

Hatalmas szélvihar pusztított nem sokkal ezelőtt Szegeden! Az Országos Meteorológiai Szolgálat 112 km/h-s széllökést regisztrált! Többen megsérültek, a jelenlegi információk szerint egy életveszélyes és egy súlyos sérült van!

Fák dőltek ki, épületek rongálódtak meg, vezetékek szakadtak le!

 


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here