Hatalmas katasztrófa történt Szegeden – vérző fejű emberek az utcán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hatalmas vihar tombol Szegeden, leszakadt felsővezetékek és sínekre dőlt fa akadályozza a villamosokat és trolikat a közlekedésben. Közben a vihar letépte a Nagy Színház tetejét.

Teljesen megbénította a vihar Csongrád megyét. A megyeszékhelyen sérültjei is vannak az ítéletidőnek.

Időközben villám csapott a Szegedi Tudomány Egyetem ÁJKT épületébe, leszakítva egy darabot a tetőből – írta meg a delmagyar.hu.A vihar letépte a szegedi Nagy Színház tetejét is, a színpad nyitott, a kár óriási lehet, hiszen így az épület gyakorlatilag teljesen elázik. A Szeged.ma azt írja, városszerte rengeteg a kidőlt fa és sok vérző fejű emberrel találkoztak.

A Meteorológiai szolgálat szerint:

Hatalmas szélvihar pusztított nem sokkal ezelőtt Szegeden! Az Országos Meteorológiai Szolgálat 112 km/h-s széllökést regisztrált! Többen megsérültek, a jelenlegi információk szerint egy életveszélyes és egy súlyos sérült van!

Fák dőltek ki, épületek rongálódtak meg, vezetékek szakadtak le!

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük