Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bő egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy a Fidesz nem Koczka Tibort indítja Szombathelyen, holott 2014-ben, még ő volt a listavezetőjük. Akkor Koczka már jelezte, hogy elindul az őszi önkormányzati választáson.

„Hivatalosan is kizártak a Fideszből. Nagy meglepetést nem okozott, tudtam, hogy amint nyilvántartásba vesznek, mint független jelölt meg fog történni. Bár Hende Csaba azt hazudja, hogy kiléptem a pártból, ez természetesen nem igaz” – írja Facebook-oldalán Koczka Tibor, aki azután indult el Szombathelyen polgármesternek, miután kiderült, hogy a megyeházáról hoznak egy a város életébe kevésbé jártas jelöltet Orbánék.

Most azt írja közösségi oldalán, hogy „magamtól soha nem léptem volna ki, mégis kötelességemnek éreztem, hogy elinduljak független jelöltként. Mert nem én hagytam cserben a szombathelyi Fideszt, hanem a szombathelyi Fidesz hagyta cserben szeretett városunkban a konzervatív szavazókat és a polgári értékeket.”

Én abban hiszek, hogy a politikában a pozíció eszköz, és nem cél. Én Szombathelyért akarok dolgozni, nem egy pártért. Meggyőződésem, hogy a városnak nyugalomra, békére, együttműködésre, közös célokra és közös cselekvésre van szüksége.

Az árkokat nem mélyíteni kell, hanem betemetni, de úgy, hogy nem engedünk az elveinkből. Nekem ez jelenti a valódi kihívást politikusként. Én ebben hiszek, a szombathelyi Fidesz pedig a kizárásommal kimondta, hogy ezt a hozzáállást nem tűri meg a soraiban” – írja Koczka.

Indulok a polgármesterségért Szombathelyen! ?Akik ismernek, tudják, a józan ész politikáját képviselem. Másképp nem is boldogultam volna három évtizeden keresztül vállalkozóként, cégvezetőként. Most a józan ész azt diktálja, hogy Szombathelynek legnagyobb szüksége békére, nyugalomra van, ez járulhat hozzá leginkább jövőbeli fejlődéséhez. Szombathelynek olyan polgármesterre van szüksége, aki újraegyesíti a várost és kész az együttműködésre. Ezért úgy döntöttem, hogy a polgári jobboldal képviseletében, független polgármester-jelöltként elindulok az őszi önkormányzati választáson Szombathelyen.

Három dolgot kínálok a szombathelyieknek:
Függetlenség. A függetlenség az én értelmezésemben azt jelenti, hogy független vagyok a pártoktól, de egyáltalán nem vagyok független az itt élő emberektől. A függetlenség számomra azt jelenti, hogy én nem pártközpontoknak és ideküldött helytartóknak felelek és tartozok elszámolással, hanem csak és kizárólag a szombathelyi embereknek.
Nyugalom és kiszámíthatóság. Én nem megnyerni akarom a háborút, hanem véget akarok vetni a háborúnak. Egységet szeretnék, közös célokat, és közös cselekvést.
Szakértelem. Az eddig bejelentett jelöltek közül nekem van városvezetési tapasztalatom. Megválasztásom esetén én már az első nap dolgozni, és nem tanulni mennék a városházára.
A polgári jobboldal alternatíváját, a józan ész politikáját kínálom a szombathelyieknek!

Forrás: HírHugó / Facebook / BalraMagyar

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: