Úgy dübörög a gazdaság, hogy a nagy zajtól nem hallani ahogy zuhan a forint (sokkoló adatok a cikkben)


euro-forint deviza árfolyam - Fotó: Borsod24.com
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mindenki megnyugodhat. Most, hogy 1 euróért már több, mint 330 forintot kell fizetni, vagyis emberemlékezet óta nem ért ilyen keveset a forintunk, a kormány végre hatékony beavatkozásra szánta el magát.
Mint Vágó István felfedezte, a Fidesz honlapjáról a hét végén törölték a felvételt Navracsics Tibor 2009. februári sajtótájékoztatójáról, amelyen ez hangzott el: “A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot, ezt láthatjuk a 300 forintos euróban… Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát. Ez nem politika, ez nem válságkezelés.”
Végre egy határozott lépés! Így most már mindjárt más. – írja Lendvai Ildikó a közösségi oldalán.

Erre emlékszünk egy iránt? “A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak” – mondta Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott exkluzív interjújában, 2004-ben…

Mindig kockázatos, ha valaki olyan témát boncolgat, amivel kapcsolatban ismeretei korlátozottak.A politikusok hajlamosak arra, hogy ezt a hibát elkövessék. Navracsics vaskos véleménye ugyanakkor némiképp érthető, ha figyelembe vesszük a 300 Ft-os Ft/euro árfolyam mögötti gazdasági, pénzügyi hátteret. Talán emlékeztetni kéne a fanokat erre is! Vajon a 9000 Ft rezsiutalvány mennyi ejró lesz? 

Forrás: BalraMagyar

 

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük