Török Zsolt újabb orbitális “családbarát” Fidesz hazugságról rántotta le a leplet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egy nagykanizsányi város lakosságával kevesebb gyermek született az Orbán rezsim 8 éves uralkodása alatt, mint amennyi a szocialisták 8 éves kormányzása idején.
770 ezer gyermek született a szocik idején és 724 ezer a Fidesz idején.
Ezt hozta a családbarátnak hazudott kormányzás?
És nincs egy újságíró sem, aki megkérdezné a családbarátságról hazudozó államtitkárokat, kormánypárti politikusokat erről a számról??? – teszi fel a lényegi kérdéseket Török Zsolt.

Ráadásul 8-9 év uralkodás után akarnak intézkedéseket hozni, amikor már elmenekült innen 6-700 ezer magyar? A Fideszesek nem tudják, hogy ennek a “technológia ideje” nem 9 év, hanem 9 hónap?Forrás: Török Zsolt szocialista politikus közösségi oldala

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük