Török Zsolt sanszos, hogy nagyon kihúzta a gyufát Orbánnál, ennél csak az biztosabb, hogy Orbánt ezek után minimum le kell nyugtatózni


Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.4K

A Fidesz propagandistái migránsoznak megint ezerrel.

De hogy kerültek 2015. szeptember elején a Keleti pályaudvar elé?
Vonattal.
De hogy?
1. Mondjuk én felhívtam a MÁV akkori elnökét, Dávid Ilonát és utasítottam, hogy hozza ide a Keletihez azokat a tömött szerelvényeket a déli határról?
2. Vagy X. Y. mozdonyvezető szívott még egy slukkot a cigijéből, eldobta a csikket és elkiáltotta magát : “Na, szálljanak fel, go, go, úgy döntöttem, hogy most Pest felé megyek”?
3. Vagy az osztrák, német irányba tartó vonatot eltérítették a migráncsok és a kormányt tekergették a mozdonyban?
Ugye?
Mindegyik milyen reális?

1. Én tudtam 2015-ben a MÁV vezérkart utasítani, vagy a felcsúti tolvaj és bandája?
2. Csak úgy, maguktól szokták útvonalakat választani és pályaszakaszokat kijelölni, biztosítani, szabaddá tenni a mozdonyvezetők, és ez nem egy tervezett útvonal?
3. Sok kormány van a mozdonyokban, és mint a közúton a kamionok, buszok, autók, csak úgy kanyarognak jobbra-balra a kedves utasok utasításai szerint?
De most komolyan.
Ugye?Török Zsolt

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.4K
  • 1.4K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük