Lendvai Ildikó szerint a legaljasabb dolgot teszi a Fidesz a gyerekeink lelkèvel


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lépésről lépésre.


Lépésről lépésre másznak bele a gyerekeink lelkébe. Azt mondják, csak hazafias és keresztényi nevelést akarnak, már az óvodában is.

De amit ők kereszténységnek neveznek, az csak azt jelenti: gyanakodj a más hitűekre és a vallási értelemben nem hívőkre.Előbbiek megtámadják a kultúránkat és minket magunkat is, utóbbiak istentelenek. Amit hazafiságnak hívnak, az az örökös ellenségkeresésből és a militáns szellem terjesztéséből áll. Azt hiszik, a nemzet nem más, mint egy nagy hadsereg, hadvezérrel az élen.

Pedig hazához, nemzethez kötődni jó, már kisgyerekkorban is.

Tudni, hogy egy nagyobb közösség része vagy, olyané, amelynek jó dúdolni a dalait, hallgatni történelmi kalandjait, álmélkodni hősein, mondogatni a fantasztikus magyar gyerekverseket.

Az óvodásaink eddig parancsszó nélkül is lelkesen színezték ünnepre a piros-fehér-zöld zászlókat, az anyák napjai műsorban nagy büszkén, húzott szoknyában vagy nagylegényes fehér ingben , “magyar ruhában” ropták nekünk a népitáncot, énekelték a “süss fel nap”-ot meg a “bújj, bújj zöld ág”-at..

De mostantól nem apa, anyu és az óvónéni, hanem kormánybiztos felügyeli a hazafias nevelést. Nem véletlenül a volt hadügyminiszter.
Lesz lőtérprogram, “hazafias testnevelés óra”, a Puskás Akadémia megjutalmazza azt az iskolát, ahol a gyerekek videón dokumentálják: hogyan biztatják ordítva az ingyenjegyek viszonzásául a felcsúti focicsapatot. Mert az éljenzéshez nem lehet elég korán hozzászokni.

Szegény kicsik, kis zöld ágacskák, ti nem bújhattok el. Mivé cseperedtek?…


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük