Tarlós István - Fotó: 24.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Ha valaki azt gondolná, hogy zsenik, nos, valaki nagyon nem aludta ki az Ibizai nyaralást a pártközpontban.

Az van, hogy vannak dolgok, amleyek nyílvánvalóak, mégis nagyon nehéz bizonyítani. Most azonban a jobboldal maga futott bele egy akkora bakiba, amiből elég nehéz lesz kikveredni.


Kövess minket facebookon is


A Fidelitas a Fidesz nagycsoportos káderalakulata éppen körbehaknizza az országot azzal, hogy az ellenzék cirkuszt csinál az előválasztásból. Éppen igyekeznek összemosni Karácsony Gergelyt, Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet.

“Budapest nem cirkusz!”

– ezzel a címmel indít plakátkampányt a Fidelitas. Ezt egy pillanatra jegyezzük meg mielőtt továbblépünk.

Az Index azonban leleplezte azt a hatlamas kommunikációs bakit, ami azonnal leleplezi ezt az egész kutyakomédiát.

Két címet mutatnánk csak a kormányzati origóról, hátha van még olyan, aki nem érti, hogyan és miért nyomul Berki Krisztián azzal, hogy szeretne főpolgármester lenni.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


  • Fásy Ádámmal kampányol Berki Krisztián a Fehérvári úti piacon
  • Fásy Ádám Tarlós Istvánt támogatja

Köszönjük a figyelmet. – írja a legolvasottabb hírportál az Index.

Nos teljesen világos, hogy nem más, mint a Fidesz csinál cirkuszt a budapesti válaszásokból. Oszd meg ezt a cikket, hogy más is lássa, hogy nem csak aljas emberek, de ami azt illeti rendkívül buták is. Oszd meg, ha Budapest szerinted sem cirkusz.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here