Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Végzeteset buktak Brüsszelben.

“Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője elbukott az Európai Parlamentben. A Néppárt frakciója holnap még rajtvonalhoz sem engedi állni” – írta közösségi oldalán Dobrev Klára.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője hozzátette: “Hidvéghi a Parlament LIBE szakbizottságának alelnöke szeretett volna lenni.

Erre reagált a Fidesz, méghozzá nem is akármilyen módon. Szöveg olyan szép, hogy megéri egészében idézni:

Annyira lehangoló Gyurcsányék áskálódása az Európai Parlamentben. Egyszerűen képtelenek megemészteni a magyar emberek döntését és szembe mennek az európai parlamenti választás eredményével, ahol a DK leszerepelt, a Fidesz-KDNP pedig elsöprő győzelmet aratott.

Gyurcsányék azzal, hogy az európai parlamenti bizottságokban a magyar kormánypárti európai parlamenti képviselők ellen áskálódnak, meg akarják változtatni a magyar emberek akaratát és a választások eredményét.

A bevándorláspárti Soros-hálózattal együtt azért akarják megakadályozni a fideszes képviselők kinevezését, mert  így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője volt.

Más bizottságokban is meg akarták akadályozni képviselőink (Gál Kinga és Deutsch Tamás) alelnöki kinevezését, és azt is meg akarták akadályozni, hogy Járóka Lívia az EP alelnöke legyen, de áskálódásuk kudarcot vallott.

A Fidesz-KDNP továbbra is kiáll a magyar emberek érdekei mellett és valamennyi, a magyar emberek támogatása révén nekünk járó helyért meg fogunk küzdeni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: