Dr. Magyar György - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megnevezte a felelősöket Magyar György az ellenzék sztárügyvédje.

A Klubrádió Megbeszéljük című műsorban beszélt Magyar György sztárügyvéd méghozzá szokatlan nyíltsággal. Mint fogalmaz, pesszimista ha az ellenzéki oldalra néz, de nagyon kell örülni annak, hogy létrejött valamiféle ellenzéki együttműködés, mert így talán az októberi önkormányzati választáson a nagyobb városokban néhány indulójuk sikert érhet el.

Ha pedig a győzelmet szerző politikusok őszinték, tisztességesek, és a jövőben is együttműködnek, akkor 2022-re felépülhet az ellenzék.

Ősszel talán le lehet verni egy-két cölöpöt, de ha ezek gyengék maradnak, vagy elmossa őket a gazdasági vagy politikai érdek, akkor az ellenzék megint nem csinált semmit – mondta Magyar György ügyvéd.

Az ellenzéki ügyvéd arról is beszélt, hogy kik is azok az ellenzéki felelősök, akik a Fidesz 2/3-át okozták. Szerinte:

Schiffer Andrást, az LMP volt társelnök és Vona Gábort, a Jobbik egykori vezetője a fő felelős.

Magyar György szerint ezek a politikusok az elmúlt években rengeteg rosszat tettek az ellenzéki együttműködésnek, mindent megmozgattak, hogy akadályozzák azt, majd a legutóbbi elbukott választás után, 2018-ban vették kalapjukat, és itt hagyták a többieket.

A Budapesti esélyekről úgy foglamazott: Budapesten ragyogó ellenzéki főpolgármester-jelöltet talált az ellenzék az előválasztás révén, ez a politikai innováció bejött, a fővárosban vannak esélyei az ellenzéknek


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: