Borított Magyar György az ellenzék ügyvédje – megnevezte az ellenzék legkártékonyabb figuráit


Dr. Magyar György - Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megnevezte a felelősöket Magyar György az ellenzék sztárügyvédje.

A Klubrádió Megbeszéljük című műsorban beszélt Magyar György sztárügyvéd méghozzá szokatlan nyíltsággal. Mint fogalmaz, pesszimista ha az ellenzéki oldalra néz, de nagyon kell örülni annak, hogy létrejött valamiféle ellenzéki együttműködés, mert így talán az októberi önkormányzati választáson a nagyobb városokban néhány indulójuk sikert érhet el.Ha pedig a győzelmet szerző politikusok őszinték, tisztességesek, és a jövőben is együttműködnek, akkor 2022-re felépülhet az ellenzék.

Ősszel talán le lehet verni egy-két cölöpöt, de ha ezek gyengék maradnak, vagy elmossa őket a gazdasági vagy politikai érdek, akkor az ellenzék megint nem csinált semmit – mondta Magyar György ügyvéd.

Az ellenzéki ügyvéd arról is beszélt, hogy kik is azok az ellenzéki felelősök, akik a Fidesz 2/3-át okozták. Szerinte:

Schiffer Andrást, az LMP volt társelnök és Vona Gábort, a Jobbik egykori vezetője a fő felelős.

Magyar György szerint ezek a politikusok az elmúlt években rengeteg rosszat tettek az ellenzéki együttműködésnek, mindent megmozgattak, hogy akadályozzák azt, majd a legutóbbi elbukott választás után, 2018-ban vették kalapjukat, és itt hagyták a többieket.

A Budapesti esélyekről úgy foglamazott: Budapesten ragyogó ellenzéki főpolgármester-jelöltet talált az ellenzék az előválasztás révén, ez a politikai innováció bejött, a fővárosban vannak esélyei az ellenzéknek

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük