Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik nagyon rettegnek attól, hogy elveszítik a hatalmat. Most már semmi sem drága nekik.

Az V. kerületi Bástya utcai óvoda folyosóján terjeszti a City Magazin című, belvárosi kampányújságját az V. kerületi Fidesz:

Ez az óvoda az, amelynek udvarát, a környék egyetlen zöld kertjét elvesztegette az önkormányzat, és ma már magánparkoló működik a helyén.

Nem ez az első eset, hogy óvodásokat használnak fel politikai célra: áprilisban bejárta a sajtót, hogy almát osztott és gyerekekkel fotóztatta magát Szentgyörgyvölgyi Péter a kerület fideszes polgármestere.

Ezzel egy időben a kerület déli részén szabályosan elhelyezett kampánytábláink nagy részét ismeretlenek leszedték és ellopták, helyükön fideszes hirdetések jelentek meg.

Az óvodai kampányolás ellen tiltakozva a helyi választási bizottsághoz fordulunk. Ismételten felszólítjuk politikai ellenfeleinket, hogy legalább azt az erkölcsi minimumot próbálják megtartani, hogy gyerekeket nem használnak fel politikai célokra.

A táblák ellopása miatt rendőrségi feljelentéseket tettünk, ezekről az esetekről a térfigyelő kamerák felvételei a hatóságok rendelkezésére állnak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: