Hatalmas botrányról rántotta le a leplet a DK – gyomorforgató, amit a Fidesz művel


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.4K

Két hónapja nem kapják meg a nyugdíjpótló ellátásukat a közkórházakban, nyugdíj mellett dolgozó idős orvosok.

Mindez a kormány hibája, hiába adták le időben a továbbfoglalkoztatási kérelmüket, későn kapták meg rá a jóváhagyást.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány alkalmatlansága miatt azok az idős, nyugdíjas orvosok járnak rosszul, akik a hiányzó egészségügyi dolgozókat próbálják pótolni, hogy ne omoljon össze végképp a rendszer.Van olyan kórház is, ahol inkább a saját forrásaikból előlegezték meg a nyugdíjas orvosok pénzét, de ez sem megoldás, hiszen a kórházak messze nincsenek olyan helyzetben, hogy ilyen luxust megengedhessenek maguknak.

Mi, európai magyarok az európai egészségügyi minimum bevezetését követeljük, hogy az orvosok ne alamizsnáért, ne másoktól elvont pénzekért dolgozzanak, és ne egy tökéletesen alkalmatlan kormányon múljon az orvosok, a betegek, a kórházak sorsa. – írja a demokratikus Koalíció.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.4K
  • 1.4K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük