Hallotta már? – megjelent Karácsony Gergely kampánydala – osszuk meg mindenkivel


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megjelent Karácsony Gergely kampánydala.

Jobboldali körökben bizonyosan nem fog nagy sikert aratni a most megszületett kampánydal, hiszen olyan sorok vannak benne, mint hogy “a király szemében a nép az utolsó, de Budapest nem lesz Felcsút-alsó”, vagy egyéb olyan üzenetek, ami miatt mondjuk úgy álmatlanul fognak forgolódni azok a jobboldali politikusok, akik már nem egy hasonló dalt tiltottak be, direkt vagy nem direkt módon.Mégis azt gondolom, hogy ez a dal, amit Szabó Kimmel Tamás ad elő, mégis a valóságról szól. Budapestiként szeretve-utálhatjuk a jelenlegi várost ugyanis, mint ahogyan a dal is felsorolja az ellentétpárokat, itt volt az első csókunk, mégis az Asztórián már levegőt venni is káros.

Egy szó, mint száz, osszuk meg minél több helyen az alábbi dalt, hiszen egyrészt baromi jó dal lett, még a kritikus Gulyás Márton szerint is f@sza volt az a kampánnyító, melyen elhangzott, másrészt azt hiszem okozunk pár rossz pillanatot a királyunknak és a helytartójának, ha minél többen megtekintik ezt a dalt.

Íme tehát Karácsony Gergely kampánydala:

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük