forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyhangú döntéssel támogatta a siófoki képviselő-testület a független polgármester javaslatát, hogy a város nevének és becsületének védelmében indítsanak pereket a kormánypropaganda ellen –  írja a Hírklikk.

Lengyel Róbert azután fordult az önkormányzathoz, amelyben a fideszesek vannak többségben, hogy pár hete a Ripost és a Pestisrácok a cikkeikben Siófokot fertőként, illetve olyan városként mutatták be ahol már a gyerekeket sem merik utcára engedni, olyan szörnyű a közbiztonság – számolt be az Index az ügyről a polgármester Facebook-posztja alapján.

„A nyár közepén egy ilyen, tényekkel alá nem támasztott, sőt, a rendőrség által határozottan megcáfolt iromány igen kártékony egy turisták százezreit vendégül látó település számára, végtelenül rontja annak hitelét”

– magyarázta a polgármester az előterjesztést.

Tehát egyes médiák mocskolódásai már a Fideszen belül is kiverik időnként a biztosítékot. Így most fideszes felhatalmazással teszünk jogi lépéseket egyébként Fidesz közeli sajtótermékek ellen. De azt hiszem, ez most így volt helyes – értékelte az egyhangú szavazást Lengyel Róbert.

Siófokon fideszes többségű a 12 tagú képviselő-testület, tehát simán leszavazhatták volna a polgármestert. Mint ahogy számbeli fölényüket kihasználva Lengyel Róbert polgármesteri jogköreit megvonták korábban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: