Fideszes politikusok egy csoportja nekiment a saját táborának – hatalmas belharc lesz a jobboldalon


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.6K

Egyhangú döntéssel támogatta a siófoki képviselő-testület a független polgármester javaslatát, hogy a város nevének és becsületének védelmében indítsanak pereket a kormánypropaganda ellen –  írja a Hírklikk.

Lengyel Róbert azután fordult az önkormányzathoz, amelyben a fideszesek vannak többségben, hogy pár hete a Ripost és a Pestisrácok a cikkeikben Siófokot fertőként, illetve olyan városként mutatták be ahol már a gyerekeket sem merik utcára engedni, olyan szörnyű a közbiztonság – számolt be az Index az ügyről a polgármester Facebook-posztja alapján.

„A nyár közepén egy ilyen, tényekkel alá nem támasztott, sőt, a rendőrség által határozottan megcáfolt iromány igen kártékony egy turisták százezreit vendégül látó település számára, végtelenül rontja annak hitelét”

– magyarázta a polgármester az előterjesztést.Tehát egyes médiák mocskolódásai már a Fideszen belül is kiverik időnként a biztosítékot. Így most fideszes felhatalmazással teszünk jogi lépéseket egyébként Fidesz közeli sajtótermékek ellen. De azt hiszem, ez most így volt helyes – értékelte az egyhangú szavazást Lengyel Róbert.

Siófokon fideszes többségű a 12 tagú képviselő-testület, tehát simán leszavazhatták volna a polgármestert. Mint ahogy számbeli fölényüket kihasználva Lengyel Róbert polgármesteri jogköreit megvonták korábban.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.6K
  • 1.6K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük