Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pikó András volt Klubrádió-alapító, a 8. kerület ellenzéki polgármesterjelöltje a hétvégén megtartott programbemutatója alkalmából, egyebek mellett arról is beszélt, hogy a fideszesek kifizetése mintegy félmilliárd forintba került a városrésznek az elmúlt öt évben.

Azt valószínűleg ő sem gondolta, hogy mindezért milyen munkákra (is) kaphatóak a fideszjobbágyok, ráadásul némelyike önként és dalolva. Mint például Kovács Barbara, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. és Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. igazgatósági elnöke, akinek elvileg közalkalmazottként nem is illene nyilvános politikai állást foglalnia.

Dr. Erőss Gábor, a Pikó-kampány önkormányzati képviselőjelöltje rögzítette a helyi önkormányzat gazdasági vezetőjének az akcióját, amivel önkéntesen és törvénysértő módon szerepet vállal pártja és kormánya politikai kampányában. A jelölt minderről közösségi oldalán számolt be:

„Miután szombaton rajtakaptam a Teleki téren, amint a saját gyermeke társaságában letépett egy ellenzéki (Karácsony Gergely kampánynyitójára hívó) hirdetményt, Kovács Barbarát (a képen napszemüvegben — a kezét, benne az összegyűrt papírral bekarikáztam), megkérdeztem, hogy: ezt akkor így hogy?

Szerinte ’a szabályokat be kell tartani.’ Ezt bírta válaszolni!

Amikor elkezdtem sorolni az elmúlt évek jogszabály- és törvénysértéseit (az egyik kerületi fideszes képviselő büntetőügyétől kezdve a másik kerületi képviselő lakásügyéig, az EU-s támogatásokkal való visszaéléstől, offshore-mutyitól kezdve a szavazásra sem bocsátott módosító inditványokig), eloldalgott…

Megjegyzem: az önkormányzat NEM biztosított egyetlen négyzetcentiméter hirdetési felületet sem a kampányra. Csak fővárosi plakáthelyek vannak, az is kevés, s mindeközben a Fideszes vezetés gátlástalanul kampányol – az ’önkormányzati’ infopontokon”.

via: szabadhír


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: