Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Imádom a választási kampányokat.

Nos, ha 5 évig semmit nem is csináltak az országban Fideszék a lenyúláson kívül, a választások alkalmával azért nekünk választóknak is leesik némi bicikliút, útfelújjítás vagy bármi más jótétemény.

A hozzáértő vezetés azonban néha nagyobb fába vágja a fejszéjét, hiszen valahogyan mégis meg kell nyerni a választásokat. Ilyen Orosházán az óvodafelújjítás.

Fetser János az oroszházi ellenzék polgármesterjejlöltje osztotta meg közösségi oldalán az alábbi beszámolót, ami minimum gyalázat és egyben szépen bizonyítja a jelenlegi vezetés szakmai kompetenciáját is.

Több alkalommal szóvá tettem a képviselőtestületi üléseken, – videófelvételeket is készítettem az óvodafelújításokkal kapcsolatban kezdi beszámolóját az ellenzéki politikus.

Mint írja: A fideszes képviselők által meghívott kiskunhalasi cég alkalmatlan volt a munkálatok elvégzésére. Az első átadási határidőt véleményem szerint olyan trükkel módosították, amely még további 20 millió forinttal rövidítette meg az orosházi adófizetőket, ahelyett, hogy a trehány munkáért kötbért fizettettek volna!

A hivatal folyamatosan sumákolt, mikor az átadás pontos idejére rákérdeztem. A módosított szerződés szerint már a műszaki átadásnak le kellett volna zajlania. Szeptember 2-án saját szememmel győződtem meg arról, hogy az óvodásoknak továbbra sincs hová járniuk! A kialakult helyzetnek felelősei vannak, a városházán és a kivitelező részéről is!

Jelenleg így néz ki az az óvoda, ahová a gyerekeknek járniuk kellene és ami elméletileg készen áll a műszaki átadásra:

A baloldali politikus természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, mint fogalmaz: A további sumákolás elkerülésére és a kialakult tarthatatlan helyzet tisztázása miatt levelet küldtem a Jegyző részére.

Szép történet, nemde?

Erről biztosan nem fog beszámolni a kormányzati propaganda, kérjük ossza meg cikkünket, hogy más is láthassa a jobboldal kampányóvodáját.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: