Orbán fegyverkezik… Újabb harckocsik… Juszt László csak egyetlen kérdést tett fel – de az tíz pontos!


Juszt László - Fotó: comment.blog.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

“A török sajtó szerint a magyar honvédség harci terepjárókat vásárol Törökországtól, amelyeket városi körülmények között is be lehet vetni.” – írja a Népszava…

“A török sajtó szerint a magyar honvédség harci terepjárókat vásárol Törökországtól, amelyeket városi körülmények között is be lehet vetni.” – írja a Népszava. És erre mi szükség van?

1991-ben, a taxis blokád után az Antall-kormány is vett 72 PSZH-t, azaz gumikerekes – városi körülmények között is – bevethető járművet. Ezekkel kívánta létrehozni három városban a készenléti ezredeket, hogy megelőzze a további taxisblokádhoz hasonló megmozdulásokat. Vagyis a NÉP ellen készült hadba a “belügyicsapos”.

Erre már nem maradt ideje. Egy vidéki laktanyában, a szabad ég alatt rohadt a több milliárd értékű felfegyverzett jármű évekig, amiket végül – nagy nehezen – a 90-es évek végén sikerült töredék áron eladni. Mielőtt bárki hazugsággal vádolna, emlékeztetek: akkoriban a KRIMINÁLIST készítettem így eredeti dokumentumaim vannak egy banki széfben. – írja Juszt László legfrissebb bejegyzésében.

 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük