Ez több mint elképesztő! – A családbarát kormány a nyugdíjasok után a gyerekeket is ki akarja semmizni


Igy röhögtek a rabszolgává tett magyar munkavállalók millióin. Igen, Rajtad is. - Fotó: Török Zsolt MSZP FB oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 301

Orbán több tízezer forintot vett el az iskolás gyerekektől
A magát plakátokon több milliárdért családbarátnak hirdető kormány a cafeteriába tartozó iskolakezdési támogatást úgy megadóztatta, hogy így már a munkáltatóknak nem éri meg ezt a juttatást a dolgozói számára elérhetővé tenni.
A Fidesz ezzel átlagosan 20-40 ezer forintot lop el gyermekenként a családoktól.

Az iskolakezdés évről évre egyre nagyobb terhet jelent a szülők számára, de ennek ellenére az Orbán-kormány képes csökkenteni is a támogatásokat. Ezek miatt pedig az a helyzet alakult ki, hogy a nyár végi időszakban felpörög a személyi kölcsönök piaca, amiben az iskolakezdés sajnos nagy szerepet játszik.

A hazudozás és a hitelek helyett valódi megoldást is lehetne nyújtani családoknak. Vissza kell adni a cafeteriát, meg kell emelni a családi pótlék összegét és az iskolakezdés terheinek csökkentése miatt augusztusban plusz egyhavi családi pótlékot kell adni a családoknak.MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő és Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 301
  • 301
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük