Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Deutsch Tamás: ” Miért kellene pénzt küldjünk az Amazonas megmentésére, hiszen rajtunk se segített senki, amikor kerítést húztunk a migránsáradat megfékezésére, pedig az…”
Deutsch Tamás Európa parlamenti képviselő is megszólalt és állást foglalt, hogy miért nem nyújtunk segítséget és miért nem vesszük ki a részünket az amazonasi őserdő megmentésében:

” Tökéletesen igaza volt Orbán Viktornak amikor azt mondta, az ország anyagi lehetőségei nem engedik meg, hogy több millió forintot utaljunk ki Brazíliának. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen plusz kiadásokba verjük magunkat. Ha belegondolunk nekünk sem segített senki, amikor elkezdtük építeni a határkerítést pedig az egész Európa jövőjét befolyásoló lépés volt. Ha mi nem állítottuk volna meg a migráns áradatot, akkor már rég ellepték volna nem csak az országot, hanem egész Európát.

Köszönet és segítség helyett számtalan támadást kaptunk emiatt. A kerítést saját anyagi forrásaink felhasználásával kellet felépíteni. Biztos vagyok benne, hogy a segítségünk nélkül is sikerül megfékezni a tüzet majd. Nekünk most sokkal fontosabb helyekre kell csoportosítsuk az anyagi forrásainkat. Olyan helyekre, amik Magyarország jövőjét, fejlődését befolyásolják majd. ”

Határ védelem még a múltban is volt.Csak akkor még a honvédség nem az erejét fitogtatta a lakosság felé,hanem tették a dolgukat.Mégsem jutottak be illegális repülőgépek a légtérbe!Sőt!Még egy medve sem jutott volna át észrevétlen!Nagyon szomorú,hogy a Magyarságot ilyen szellemi,és lelki toprongyok képviselik,akik nem tudnak különbséget tenni egy világméretű katasztrófahelyzet,és egy európát érintő emberáradat megfékezésére szolgáló kamu védelem között!

Forrás: Hírturi / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: