Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tragikus!

Olyan szépen kezdett minden alakulni, az ellenzéki pártok jórészt megállapodtak egymással és minden párt belátta, hogy csupán egy jelölt győzheti le a Fidesz jelöltjét.

Azaz majdnem mindegyik. Úgy is fogalmazhatnék, hogy kibújt a szög a zsákból. A Kétfarkú Kutyapárt nemes egyszerűséggel Budapesten ráindul az esélyes ellenzéki körzetekben az ellenzéki összefogásra.

A párt közleményében úgy fogalamz:

“Bocsánat, hogy sokszor mondjuk, de jó lenne, ha tudnátok róla és a 24, a 444, az index és a hvg valamiért ezt nem akarja megírni.
Szóval Budapesten a II., a XII., a XIV. és a XV. kerületben indulunk az önkormányzati választáson.

Ezekben az összes egyéni választókerületben. Így 5 százalék körüli eredménnyel listáról be tudunk jutni az önkormányzatokba. Ami szerintem hozható, az EP választáson kb 4 százalékot kaptunk ezeken a helyeken. Illetve Csepelen egy EVK-ban, de ott meg majd nyerünk.

Úgyhogy mindenki szavazzon ránk!” – írja a Kétfarkú Kutyapárt.

Megbontják az ellenzéki egységet

Ezt az egyéni akcióját a Kutyapártnak sikerült olyank kerületekben megtennie, ahol érdemi eséllyel indul az ellenzék az önkormányzati választásokon. A XIV. és XV. kerület ma is ellenzéki vezetésű és a II. kerületben is egy kiváló és tehetséges ellenzéki jelölt indul, aki olyan támogatókat tudhat maga mögött, mint Szalay Krisztina.

Itt tűnik ki igazán, hogy voltaképpen a Kutyapárt, melyet mégiscsak egy, az ellenzékhez sorolható viccpártként szokás aposztrofálni valójában az ellenzék szétverésére játszik.

Persze humoros és kedves párt képét mutatják, de az érdemi pillanatokban valahogy mindig sikerül olyat lépniük, amivel keresztbe tesznek az ellenzéknek.

Érdemes ezen elgondolkodnunk itt az ellenzéki oldalon. Kiben bízunk és kiben nem. A legszebb szavak pedig a tettek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: