Tragédia: A híres magyar előadó kisfiát halálra gázolták


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 7.1K

Halálos kimenetelű gázolás történt Zuglóban, melynek során egy kisgyermek életét veszítette.

A Blikk.hu számolt be arról, hogy az egyik legsikeresebb magyar előadóművész három éves kisfiát halálra gázolta egy gépjámű Zuglóban. A bulvárlap információi szerint a tragédiában az ismert énekes, L.L Junior kisfia veszítette életét.Az előadóművészt a Blikk munkatársa utolérte Juniort, aki szűkszavúan megerősítette a szörnyű hírt. Az énekes teljesen összeroppant.

Az első információk alapján a gépjűrmű vezetője vétlen volt a gázolásban, ugyanis az elmondások alapján a kis Dávidka kiszaladt a gépjármű elé. 

A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt Budapest XIV. kerületében.

Junior második kisfia 2015 szeptemberében született, a kis Dávid nemsokára ünnepelte volna a negyedik születésnapját.

A büszke apuka akkor a Facebook oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint megszületett második gyermeke. Az énekes öröme határtalan volt. Felfoghatatlan tragédia, ami történt, osztozunk a gyászban!
A megosztás most a részvét jele


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 7.1K
  • 7.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük