Nagy bajba került Tarlós és a Fidesz – egyre biztosabb, hogy Karácsony fog nyerni


Tarlós István - Fotó: 24.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Másfél hónappal a választás előtt kiélezett verseny néz ki a két esélyes főpolgármester-jelölt, Tarlós István és Karácsony Gergely között – írta a 24.hu, amely szerint a kormányhoz közeli intézetek nem publikált mérései is arra utalnak, hogy Tarlós veszített az előnyéből.

A lap szerint ennek több is oka lehet, közrejátszhat például, hogya májusi EP-választásra a Jobbik és az LMP is meggyengült Budapesten, és feltehető, hogy korábbi szavazóik egy része vagy távol tartja magát a politikától,vagy a DK–MSZP–Momentum-tömb felé mozdult el.

Mások arról beszélnek, hogy Tarlós a meglehetősen visszafogott kampánya miatt tarthatott ott, ahol.

A lap megjegyzi, hogy a főpolgármester a saját stábjával szeret dolgozni, ezért kötélhúzás zajlik a fideszes kampánystábok között, Karácsonnyal ellentétben Facebook-oldala pedig egyáltalán nincs, mert idegen számára ez a világ.

Olyan, aki „az e-maileket is csak kinyomtatva hajlandó olvasni”.

Ugyanakkor a plakáthelyek, a kültéri hirdetések, a közmédiabeli megjelenések mind a regnáló főpolgármester kampányának lesznek fenntartva, szinte kizárólag – tette hozzá a lap.
A médiafölényt Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke szerint is lehetetlen ellensúlyozni, Karácsonyék például ezért is aktívabbak a közösségi médiában.

A 24.hu úgy összegez, a két jelölt fej fej melletti állása mindezek alapján inkább csak pillanatképnek tűnik.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük