Karácsony Gergelyék átütötték a plafont – nagyot megy az ellenzék


Karácsony Gergely főpolgármesterjelölt MSZP-P - Fotó: KG közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.1K

Óriási tömeg látogatott ma el Karácsony Gergely az ellenzéki pártok főpolgáremsterjelöltjének budapesti kampányrendezvényére.

Fesztiválhangulat van a belvárosi Szabadság téren, ahol nem csak Karácsony Gergellyel hanem valamennyi budapesti ellenzéki polgármesterjelölttel és képviselőjelöltjeikkel lehet találkozni.Több ezer ember zsúfolódott össze a téren, ahol valódi fesztiválhangulat van. Gyakorlatilag mozdulni alig lehet ezen a kampányrendezvényen, ahol bemutatkoznak az ellenzéki jelöltek.

Soha ekkora tömeg és ennyire jó hangulat nem volt még kampánnyitó rendezvényen 2010 -óta. Ezeket a képeket éátva, szinte bizonyos, hogy igen széles tömeg áll az ellenzék mögött.

Az előjelek mindenesetre pozitívak, ha pesszimisták vagyunk, akkor azt mondhatjuk, hogy a közöny üvegfalát áttörte Karácsony, de ha optimisták vagyunk ezekből a jelekből arra lehet következtetni, hogy bizony ez ősszel meglehet.

Már az is beszédes, hogy Karácsony csaknem 4 ezer aláírással többet adott le, mint ellenfele Tarlós István. Most azonban minden ellenzékinek aktivizálnia kell magát, mert az előjelek jók, de ha elbízzuk magunkat veszíthetünk.

 
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.1K
  • 2.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük