Karácsony Gergely főpolgármesterjelölt MSZP-P - Fotó: KG közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Óriási tömeg látogatott ma el Karácsony Gergely az ellenzéki pártok főpolgáremsterjelöltjének budapesti kampányrendezvényére.

Fesztiválhangulat van a belvárosi Szabadság téren, ahol nem csak Karácsony Gergellyel hanem valamennyi budapesti ellenzéki polgármesterjelölttel és képviselőjelöltjeikkel lehet találkozni.

Több ezer ember zsúfolódott össze a téren, ahol valódi fesztiválhangulat van. Gyakorlatilag mozdulni alig lehet ezen a kampányrendezvényen, ahol bemutatkoznak az ellenzéki jelöltek.

Soha ekkora tömeg és ennyire jó hangulat nem volt még kampánnyitó rendezvényen 2010 -óta. Ezeket a képeket éátva, szinte bizonyos, hogy igen széles tömeg áll az ellenzék mögött.

Az előjelek mindenesetre pozitívak, ha pesszimisták vagyunk, akkor azt mondhatjuk, hogy a közöny üvegfalát áttörte Karácsony, de ha optimisták vagyunk ezekből a jelekből arra lehet következtetni, hogy bizony ez ősszel meglehet.

Már az is beszédes, hogy Karácsony csaknem 4 ezer aláírással többet adott le, mint ellenfele Tarlós István. Most azonban minden ellenzékinek aktivizálnia kell magát, mert az előjelek jók, de ha elbízzuk magunkat veszíthetünk.

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: