Hatalmasat bakizott a Fidesz Ferencvárosban – mindenki rajtuk röhög


Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony nincs olyan kampány, ahol ne lenne egy két ordenáré nagy pofon, amit maguknak osztanának le a jelöltek.

Ferencvárosban újrázni szeretne a Fidesz jelöltje Bácskai János. Ennek érdekében mindent megtesz a kerület polgármestere. Egyrészt kiadványain jól eldugta a Fidesz logót, mely úgy látszik már nem annyira vonzó mint egykor.Másrészt kampányszlogennek a Ferencvárosi Torna Club azaz a Fradi jelmondatát választotta, azonban úgy néz ki, hogy nem sikerült jól felírni a kiadványokra, ugyanis az eredeti Erkölcs, Erő, Egyetértés helyett sikerült az

Egység, Erő, Egyetértés – jelszavakat kíírni a pultok tetejére.

Ez persze kettő dolgot is jelenthet. Az egyik, hogy a Fradi jelmondatát még sem akarták ennyire pofátlanul lenyúlni, de ebben az esetben akkor miért kezdenek bele, másrészt könnyen lehet, hogy a ferencvárosi Fidesznek már nem volt pofája erkölcsről beszélni abban a kerületben, ami hemzseg a botrányoktól.

Mindenesetre így semmi mást nem értek el, mint hogy kiröhögtették magukat.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük