Gyurcsány Ferenc újabb nagy bejelentést tett


2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a DK elnökeFacebook-oldalán jelentette be a nagy hírt.

Országjáró körútra indul Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke azt is elárulta, hogy október 13-ig fiatalokkal fog találkozni az ország több pontján, mert szeretné megismerni az ő álláspontjukat is az ország jelenlegi állapotáról.Mert szerinte a Demokratikus Koalíció elnöke a fiatalok problémáira is keresi a választ.

Mint írja: Nyáron egy új dologba fogtam, amit ősszel is folytatok.

Országjáró turnéra indulok. Október 13-ig fiatalokkal fogok találkozni az ország számos pontján. Minél többüktől szeretném hallani, hogy mi foglalkoztatja őket, merre halad szerintük az ország.

Az ő problémáikra keresem most a választ. Ezért szerveztem most olyan találkozókat, ahová csak a 35 év alattiakat várom beszélgetni.
De természetesen pár szelfire is lesz lehetőség a találkozókon


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük