Gyurcsány Ferenc - Fotó: Gy. F. Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz megint azzal kampányol, hogy Gyurcsányék le akarják bontani a határzárat

Elképesztő, hogy nincs új a tarsolyban, nincs programja a kormánypártnak, s hogy még mindig itt tartunk. Telefonon hívják majd az embereket, nehéz összeszámolni, hányadik kampány ez, ahol bevetik a „kerítésbontó ellenzék” című műsort… Arról nem is beszélve, hogy mennyire unalmas, hogy a híveit a kerítés elbontással és a migránsokkal próbálja még mindig félelemben tartani a nagy vezér…

Nah kérem szépen, ebből lett elege a DK elnökének, Gyurcsány Ferencnek, s ennek hangot is adott legfrissebb bejegyzésében:

“Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést.
Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon. Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát.
Mert ugye elloptátok a pénz jelentős részét. Mert mentesítettétek az építkezést a közbeszerzés alól. Mert a haveroknak kellett a pénz. Mert a kerítés nem óvta meg Európát, csak elterelte a menekülteket Szlovénia felé. Mert az egész Orbán menekültellenes hisztériájához kellett. Mert a valóságos cél nem Európa biztonsága, hanem Orbán hatalmának fenntartásáról szólt. 

Szóval majd ha elszámoltok a pénzekkel, ha bebizonyítjátok, hogy akár egyetlen menekült is visszafordult Európából és nem csak megkerülte a magyar határt, akkor beszélhetünk arról, hogy mi jár nektek. Mondom nektek. Nem Magyarországnak.”

2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter

Forrás: Gyurcsány Ferenc közösségi oldala / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: