Lendvai Ildikó kőkeményen osztotta le Orbán 3 legfőbb csókosát


Lendvai Ildikó, MSZP
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lendvai Ildikó legújabb írása egyszerűen felrobbantotta az internetet…

Egy valamire azért szeretnék garanciát kérni. Akármi van, nehogy egyszerre távolítsák el a politikai vezérkarból Kósa Lajost, Kásler doktort és Németh Szilárdot. Az életemből elillanna a derű. Jelenleg viszont minden reggel azzal a vidám reménnyel ébredek, hogy a három közül legalább az egyik aznap is megszólal.
Legutóbb például Kósa Lajostól tudtam meg, hogy minek az a nagy hiszti, nem az esőerdők égnek, hanem csak a bozót. Szerintem nemsokára eljut odáig, hogy ez az egész direkt jó, mert kiirtja azokból a szép erdőkből a gazt, nem kell annyit gyomlálni.

Az már bonyolult számításokat igényelne, hogy ha egyiküknek mégis mennie kell, melyikük volna a legkisebb veszteség. Mondjuk ér-e egy Kósa két Káslert? Vagy ha egy fél Németh Szilárdot beszorzunk másfél Kósával, kijön-e legalább egy Kásler?
Hogyan változik a képlet, ha Kósából levonjuk a hutu-tuszizást, viszont Kásler a lóról hátrafelé nyilatkozik?Azt nem kérdezem, hogy közben hány éves a kapitány, mert tudom. Annak ellenére, hogy mintha idén nem rendezték volna meg a születésnapján szokásos imaláncot.

Lendvai Ildikó

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük