Lendvai Ildikó, MSZP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lendvai Ildikó legújabb írása egyszerűen felrobbantotta az internetet…

Egy valamire azért szeretnék garanciát kérni. Akármi van, nehogy egyszerre távolítsák el a politikai vezérkarból Kósa Lajost, Kásler doktort és Németh Szilárdot. Az életemből elillanna a derű. Jelenleg viszont minden reggel azzal a vidám reménnyel ébredek, hogy a három közül legalább az egyik aznap is megszólal.
Legutóbb például Kósa Lajostól tudtam meg, hogy minek az a nagy hiszti, nem az esőerdők égnek, hanem csak a bozót. Szerintem nemsokára eljut odáig, hogy ez az egész direkt jó, mert kiirtja azokból a szép erdőkből a gazt, nem kell annyit gyomlálni.

Az már bonyolult számításokat igényelne, hogy ha egyiküknek mégis mennie kell, melyikük volna a legkisebb veszteség. Mondjuk ér-e egy Kósa két Káslert? Vagy ha egy fél Németh Szilárdot beszorzunk másfél Kósával, kijön-e legalább egy Kásler?
Hogyan változik a képlet, ha Kósából levonjuk a hutu-tuszizást, viszont Kásler a lóról hátrafelé nyilatkozik?


Kövess minket facebookon is


Azt nem kérdezem, hogy közben hány éves a kapitány, mert tudom. Annak ellenére, hogy mintha idén nem rendezték volna meg a születésnapján szokásos imaláncot.

Lendvai Ildikó

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here