Cser-Palkovics András - Fotó: Szekesfehervar.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van még fideszes, aki szerint tényleg ég az esőerdő.

Miután az Instagramon közölte, Facebook-oldalára is kiposztolta Cser-Palkovics András, hogy nem ért egyet azzal, amit Kósa Lajos mondott a brazíliai erdőtüzekről.

Itt is szeretném leszögezni: nem értek egyet Kósa Lajossal, szerintem ez egy tragédia, melyre a világnak igenis oda kell figyelnie.
Oda kell figyelnünk rá, ahogyan minden kérdésre, problémára, mely a környezetünkkel és a klímavédelemmel kapcsolatos. A jövő városa zöld város kell legyen. Székesfehérváron ezért dolgozunk” – írta város fideszes polgármestere.

Ahogy megírtuk, Kósa hétfő reggel a Kossuth rádióban úgy kommentálta a brazíliai állapotokat: “nem az őserdő ég, csak a bozótos”. Azt is mondta, hogy az ellenzék a “bozóttüzeket” arra használná fel, hogy Orbán Viktort lejárassa. Az RTL Klub Híradója megkereste Kósát, hogy elmondja, pontosan milyen bozótokra gondolt, de nem válaszolt a megkeresésre.

Nem tudom eldönteni, hogy a NER-ben melyikük számit főbb ideológusnak, de én Kósára szavaznék, Cser-Palkovics András szerintem el van tévedve, maradt a tudatában valamilyen nyugtalanitó liberális folt, ami helytelen és ijesztő, emiatt nyilvánosan bocsánatot kellene kérnie a következő pártgyűlésen és meg kellene igérnie, hogy eljár hétvégente Kósához és Bayerhoz ideológiai képzésekre.

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: