Hatalmas botrány lett a Fidesz kampányhúzásából – több ezer felháborodott ember követeli a kampány leállítását


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.7K

Több ezer ember háborodott fel annak a fényképnek a nyomán, ami bejárta az internetet.

A ’90-es évek óta amikor Horn Gyula tette szóvá elsőként, hogy a papok ne kampányoljanak a szószékről társadalmi vita van arról, hogy az egyháznak, melyeket állami forintokból tartanak fent, szabad-e kampányolnia.

Mennyie egészséges és mennyire jó, hogy a hitélet és a politika összefolyik. Gyakorlatilag ez csak addig a pillanatig tűnik morális kérdésnek, ameddig nem a Fideszről és a hatalom megszerzéséről van szó. Mert a kormánypártoknak semmi sem drága a hatalomért.

Ám ebben az esetben nagyon mellélőttek, ugyanis több ezer felháborodott komment és több tucat tiltakozó üzenet született az interneten az alábbi fénykép miatt:

Jánosi Katalin Nagy Imre unokája például így kommentálta mindezt:

Jézus kiűzte a kufárokat a templomból – a mai papok, egyházak nem az Ő tanításait követik? Szerintem – láthatóan (és már régóta tudhatóan) nem. Vasárnap, Isten megszentelt napja, Budavár, Mátyás templom, főbejárat, a fidesz aláírásgyűjtése.
Önnek mi a véleménye? Ha tiltakozik az effjata kampány ellen, ossza meg ezt a cikket!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.7K
  • 2.7K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük