Hatalmas a baj – A DK döbbenetes számot hozott nyilvánosságra


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hála a családbarát kormány teljes alkalmatlanságának, már a bölcsődék is válságban vannak

Hiába harangozta be a kormány a bölcsődei férőhelyek bővítését, nincs elég dolgozó ehhez. A gondozónők keveset keresnek, az országban 2600 településen egyáltalán nincs jelenleg bölcsőde.

A Demokratikus Koalíció szerint kiválóan tükrözi a kormány minden realitást nélkülöző, levegőbe ígérgető stratégiáját a bölcsődei helyzet is. Felelősségteljes, európai és valóban családbarát kormány nem ígérget a semmire és nem várja el a kisgyermek gondozóktól, óvónőktől és általában a pedagógusoktól, hogy szinte ingyen dolgozzanak. Mi, európai magyarok azonban tudjuk, hogy a családok nem az üres ígéreteket, hanem valódi intézkedéseket érdemelnek. – írja a Demokratikus Koalíció.Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes
DK

Forrás: MTI OS

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük