A szoci nagyágyú kitálalt – Így nézi hülyének a Fidesz a nyugdíjasokat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 982

Aki nyugdíjba megy, az az elszegényedés útjára lép

A Fidesz 2011 óta folyamatosan meglopja a nyugdíjasokat azzal, hogy a nyugdíjemelést csak az inflációhoz köti és nem veszi figyelembe a bérek emelkedését. Ezzel ugyanis minden nyugdíjas pénztárcájából 7500 forintot vesz ki havonta, amin a választások előtti egyszeri néhány ezer forintos alamizsna nem segít.

Az Orbán-kormány mindent elkövet azért, hogy spóroljon az időseken, ugyanakkor van amire nem sajnálja a pénzt: a propagandára, és új autók beszerzésére. Egy olyan országban, ahol a kormány képes évente 75 milliárdot elkölteni hazug plakátokra és hirdetésekre, 82 milliárdot elherdálni közép, felső kategóriás autókra, terepjárókra, ott kell, hogy legyen pénz az érdemi nyugdíjemelésre is.A Fidesz azonban 9 éve átveri az időseket, hiszen még arra sem hajlandó, hogy úgy emeljen a nyugdíjakon, hogy azok legalább az élelmiszer- és gyógyszerárak növekedését kövessék.

A nyugdíjasok terhein csökkenteni kell, ezért javasoltuk korábban is és most is, hogy a nyugdíjemelésnél vegyék figyelembe a fizetések növekedését. Így lehetne ugyanis garantálni a tisztességes és igazságos nyugdíjakat, amit mindenki megérdemel egy élet munkája után. – áll az MSZP Országos Központjának közleményében.

Forrás: MTI OS

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 982
  • 982
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük