Csaba MOLNAR MEP in the EP in Brussels
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíciót lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy biztos, kevés párt van, ami ennyire ízesen tudja megküldeni Orbán Viktort, ha arra kerül a sor.

A DK ismét nagyon beleállt Orbán Viktorba és ami még ennél is szebb, mindezt sikerült Orbán korábbi saját mondataival tenniük. Mint írja a DK, Orbán Viktor 2008-ban 274 forintos euróárfolyamnál azt mondta, hogy “a miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak”.

Amellett, hogy az akkori euróárfolyamot, sőt a 300 forintos eurót is örökre elfelejthetjük a Fidesz miatt, kíváncsiak vagyunk, hogy súrolva a 330 forintos eurót, jön a “miniszterelnök-csere”?

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja, mire készül minden idők leggyengébb forintjának felelőse, Orbán Viktor. Továbbra is úgy látja, hogy “a jelenlegi bizalmi helyzettel, amiben most a miniszterelnök és kormány van, nem lehet a forint esését megakadályozni”?

Orbán Viktor ma is egyetért azzal, hogy “a bizalmi válságot a rossz vezetés okozza, jobb vezetéssel viszont megoldható a bizalmi válság, megvédhető a forint is”?

Vagy már megint kiderült Orbán Viktorról, hogy ellenzékben össze-vissza hazudozott, kormányon pedig ő lett a rendszerváltás utáni legtehetségtelenebb miniszterelnök?

Igaza van a DK-nak? Oszd meg a cikket, ha szerinted igen!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: