Olyan információval állt elő az MSZP elnöke, ami bedöntheti a Fidesz kampányát


Tóth Bertalan, az MSZP elnöke
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.9K

Évente sokszor 10.000 forinttal károsít meg minden magyar embert a Fidesz a 30%-kal a piaci ár felett beszedett rezsidíjakkal, most 90.000 forint lopásból 9.000 forintért vásárolnának szavazatokat.

Az MSZP 30%-kal alacsonyabb rezsiárakat ígér a választóknak.Augusztus 24-én elindul a szükséges ajánlóívek gyűjtése. A Fidesz az átverős „rezsicsökkentéssel” kirabolt nyugdíjasoktól próbálna szavazatokat vásárolni, míg az MSZP 30%-kal olcsóbb rezsiárakat ígér a választóknak – ismertette dr. Tóth Bertalan az MSZP képviselője kérdésre válaszolva az MSZP kampánynyitóján.

„Felháborító, hogy az elmúlt években pontosan, számszerűen kimutatható módon a magyar emberek többet fizetnek az energiáért, mint amennyiért azt a magyar állam beszerzi.

Erről több kutatás, tanulmány is készült, szakértők is megerősítették!” – kezdte válaszát a pártelnök. „Ezért javasoltuk mi már többször is azt, hogy átlagfogyasztásig minimum 30%-kal csökkenjenek a rezsidíjak!

Közel 90.000 forintot húznak ki évente minden magyar zsebéből!” – tette hozzá.

A folyamatos lopás közepette, ehhez képest most adnának a nyugdíjasoknak 3×3000 forintot. A választók felé „ez maga a pofátlanság!” – tolmácsolta a népharagot a párt frakcióvezetője.
„Mi most is azt követeljük, hogy ne utalványt kapjanak a nyugdíjasok, hanem tessék annyiért adni az energiát a magyar fogyasztóknak, amennyiért azt beszerzi a magyar állam és ne nyerészkedjen a Fidesz a magyar fogyasztókon, a magyar családokon!”

– ismertette a Szocialista Párt jelentősen kedvezőbb rezsiprogramját dr. Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt elnöke, országgyűlési frakcióvezetője.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.9K
  • 1.9K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük