Karácsony Gergely
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Nem aliszanak azok az erők, akik rettegnek a hatalmuk elveszítésétől.

A mai napon indult el az ajánlások gyűjtése. A jelöltek és jelölőszervezetek a mai napon vehették át azokat az ajánló íveket, melyeken össze kell gyűjteni a szükséges számú aláírást annak érdekében, hogy rajtvonalhoz állhassanak a jelöltek.


Kövess minket facebookon is


És bizony, amit senki nem sejthetett újabb nagy nevek csatlakoztak a Puzsér, Berki és Thürmer nevű kihívókhoz, még hozzá nem akármilyen politikusi kvalitásokkal rendelkező jelöltek.

Összesen tehát nyolc főpolgármester-jelölt vette fel az ajánlóíveket, hogy elkezdjék az aláírások gyűjtését az október 13-i önkormányzati választásokra.

Nem csigázom tovább az olvasókat a 3 újabb favorit nem más, mint:

Ács László, Révész Ferenc és Schlagmüller Gábor

Vajon miért van az a múlhatatlan érzésem, hogy a Fidesznél éppen most olvasták a legújabb közvélemény-kutatást és hát baromira nem állhat jól Tarlós István?

Kérdés, hogy ez a kétségbe esett kapálózás megmentheti-e a bukástól a Fideszt?


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here