Orbán Viktor, 2019.07.01. - Fotó: OV közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony azt gondolom, hogy végre megértették. Kicsit sokáig tartott, de még éppen nem későn látták be.

A Fodor-féle Liberálisok az utolsó utáni pillanatban, de még időben belátták mi is az irány. Amellett, hogy visszaléptek az utolsó pillanatban Karácsony Gergely javára végre nem az ellenzék belügyeivel foglalkoznak, hanem nekiugrottak Orbán torkának.

Mint foglamaznak:  Michael Ashcroft brit milliárdos lord buktatta le a magyar miniszterelnököt, kiderült, hogy Orbán Viktor VIP-bulit rendezett augusztus 20-án a várban, saját rezidenciáján.

A Liberálisok közadat-igényléssel fordulnak a Miniszterelnökséghez, hogy kiderüljön, pontosan kik vettek részt a brit milliárdoson kívül, mi volt a program és a menü.

Miközben Budapesten nem jut pénz a kórházak és a metró légkondicionálásra, az iskolák karbantartására, a kátyús utak rendbetételére, elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar miniszterelnök milliárdosok társaságában zárt körű és titkos rendezvényeket tart.

A vár felújításának az ára a százmilliárd forintot is meghaladhatja, miközben a fővárosaik által évek óta követelt beruházások rendre elmaradnak.

Arra kérjük a Miniszterelnökséget, hozzák nyilvánosságra az augusztus 20-i VIP-es parti költségeit. Szeretnénk tudni, hogy mennyi adóforintot költöttek Orbán Viktor és milliárdos vendégeinek a szórakoztatására.

Mit ittak, mit ettek a vendégek, mennyibe került a program biztosítása, és volt-e olyan vendége az estnek, akinek fellépti díjat kellett fizetni. Szeretnénk kikérni a rendezvénnyel kapcsolatos összes költséget.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: