Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Mivel Pécsett az ellenzék nem jut megszólalási lehetőséghez a közpénzből finanszírozott helyi médiumokban, Mellár Tamás független parlamenti képviselő a héten nyílt levélben szólította meg Vári Attilát, a Fidesz-KDNP pécsi polgármesterjelöltjét, hogy járjon közbe az ellenzék megszólalása érdekében.

Mellár abban bízva fogalmazta meg levelét, hogy a vízilabdában kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila sportemberként átérzi: a választási harcban is nélkülözhetetlen a fair play szelleme.

Vári Attila eddig nem válaszolt Mellár nyílt levelére. Pedig olimpiai bajnokot a Népszava is megkereste azzal, hogy akar-e tenni annak érdekében, hogy az ellenzék is arányosan szót kapjon az önkormányzati sajtóban.


Kövess minket facebookon is


Miután Vári stábja írásban is elkérte a Népszava által megfogalmazott kérdéseket, egy ideig vártak, majd közölték, hogy egyelőre nincs válaszuk…

Köztudott, hogy Pécset van mit takargatnia a Fidesznek. Az elmúlt 10 évben a nagyobbik kormánypárt irányította a várost, amely ez idő alatt számos balhét ért meg. Ilyen volt például, az önkormányzat 6-7 milliárdos adósságfelhalmozása, vagy akár a nemzetközi visszhangot kiváltó botrány, amely során egy fideszes érdekkörnek akarták átjátszani a Zsolnay Porcelánmanufaktúrát.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here