Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mivel Pécsett az ellenzék nem jut megszólalási lehetőséghez a közpénzből finanszírozott helyi médiumokban, Mellár Tamás független parlamenti képviselő a héten nyílt levélben szólította meg Vári Attilát, a Fidesz-KDNP pécsi polgármesterjelöltjét, hogy járjon közbe az ellenzék megszólalása érdekében.

Mellár abban bízva fogalmazta meg levelét, hogy a vízilabdában kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila sportemberként átérzi: a választási harcban is nélkülözhetetlen a fair play szelleme.

Vári Attila eddig nem válaszolt Mellár nyílt levelére. Pedig olimpiai bajnokot a Népszava is megkereste azzal, hogy akar-e tenni annak érdekében, hogy az ellenzék is arányosan szót kapjon az önkormányzati sajtóban.

Miután Vári stábja írásban is elkérte a Népszava által megfogalmazott kérdéseket, egy ideig vártak, majd közölték, hogy egyelőre nincs válaszuk…

Köztudott, hogy Pécset van mit takargatnia a Fidesznek. Az elmúlt 10 évben a nagyobbik kormánypárt irányította a várost, amely ez idő alatt számos balhét ért meg. Ilyen volt például, az önkormányzat 6-7 milliárdos adósságfelhalmozása, vagy akár a nemzetközi visszhangot kiváltó botrány, amely során egy fideszes érdekkörnek akarták átjátszani a Zsolnay Porcelánmanufaktúrát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: