Békéscsaba, 2014. március 12. Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke sajtótájékoztatón beszél Békéscsabán, a Fiume Hotelben 2014. március 12-én. MTI Fotó: Rosta Tibor
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány lerombolja István király 1000 éves álmát

A Fidesz szembefordult államalapító nagy királyunk, Szent István örökségével. Az Orbán-kormány szembefordult az európai Magyarországgal. – áll a Magyar Liberális párt közleményében.

Orbán Viktor és pártja az elmúlt években nyíltan tagadta meg az európai értékeket és nyugat-európai szövetségeseinket. Ahelyett, hogy az erősebb Európáért és az európai értékeken alapuló Magyarország megerősítéséért dolgozott volna, keleti diktátorokkal lépett szövetségre és hadat üzent a magyar demokráciának.

Az elmúlt kilenc évben Magyarország folyamatosan és látványosan leszakadt még régiós versenytársaihoz képest is. Az európai uniós támogatásokat az ország felzárkóztatása helyett a pártvagyon gyarapítására fordította a Fidesz-kormány. Magyarország Orbán Viktor korrupt és szabadságellenes politikája miatt gyengébbé és kiszolgáltatottabbá vált. A Fidesz félelmen és gyűlöletkeltésen alapuló kormányzása hazánk elszigetelődéséhez vezetett a kontinensen.

Ahhoz, hogy visszatérjünk az államalapító királyunk által kijelölt ösvényre, teljes fordulatra van szükség. Olyan kormányzásra, amely a demokráciára és az alapvető emberi jogokra épül.
Kiadó: Magyar Liberális Párt

Forrás: MTI OS


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: