Török Zsolt nem szívbajos! – Durván beolvasott Orbánnak is, Merkelnek is


Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hát ezért vettek 600 milliárdért fegyvert a németektől Orbánék és ezért adták el a magyar melóst kilóra a német nagytőkének a felcsúti és tolvaj haverjai…

Hát ezért vettek 600 milliárdért fegyvert a németektől Orbánék és ezért adták el a magyar melóst kilóra a német nagytőkének a felcsúti és tolvaj haverjai.Így szokott ez lenni.
Mindig így volt.

Cserébe azt mondta a német nagytőke embere, a Merkel, hogy “Magyarország jól használja fel az uniós forrásokat.”
Nos. Október 13-án megmutathatjuk, hogy mi másképp gondoljuk.
Ha, nem, akkor azt mondják majd, hogy gyáva népnek nincs hazája.
De én bízom a magyar választókban, mert októberben a választók is vizsgáznak.

****
Frissítve (aug.20. 11:19): állítólag nem ezt mondta. Csak díszelgett együtt a fasiszta rezsim vezérével és egy szót sem szólt Horn Gyula illetve Németh Miklós érdemeiről konkrétan, hanem minket, magyarokat dicsért. Köszönjük!
Másrészt a gazdasági haszonról és hasznosságról mondott valamit, de itt megoszlanak a vélemények (ipari haszon, befektetési haszon, kohéziós alap hasznossága…).
Nagyon boldog vagyok, hogy az orosz-, és az észak-amerikai birodalom mellett a német állam gyarapodásához is hozzájárulhat gyarmati országunk szorgos népe.***
Azért október 13-án menjünk el és szavazzunk a demokráciára, a szabadságra, a magyar munkások jobb megbecsülésére, a fejlesztendő egészségügyre, oktatásra, a magasabb nyugdíjakra, bérekre. Egy igazságosabb Magyarországra!!!
Október 13. Vizsga.

Török Zsolt

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük