Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hát ezért vettek 600 milliárdért fegyvert a németektől Orbánék és ezért adták el a magyar melóst kilóra a német nagytőkének a felcsúti és tolvaj haverjai…

Hát ezért vettek 600 milliárdért fegyvert a németektől Orbánék és ezért adták el a magyar melóst kilóra a német nagytőkének a felcsúti és tolvaj haverjai.Így szokott ez lenni.
Mindig így volt.

Cserébe azt mondta a német nagytőke embere, a Merkel, hogy “Magyarország jól használja fel az uniós forrásokat.”
Nos. Október 13-án megmutathatjuk, hogy mi másképp gondoljuk.
Ha, nem, akkor azt mondják majd, hogy gyáva népnek nincs hazája.
De én bízom a magyar választókban, mert októberben a választók is vizsgáznak.

****
Frissítve (aug.20. 11:19): állítólag nem ezt mondta. Csak díszelgett együtt a fasiszta rezsim vezérével és egy szót sem szólt Horn Gyula illetve Németh Miklós érdemeiről konkrétan, hanem minket, magyarokat dicsért. Köszönjük!
Másrészt a gazdasági haszonról és hasznosságról mondott valamit, de itt megoszlanak a vélemények (ipari haszon, befektetési haszon, kohéziós alap hasznossága…).
Nagyon boldog vagyok, hogy az orosz-, és az észak-amerikai birodalom mellett a német állam gyarapodásához is hozzájárulhat gyarmati országunk szorgos népe.

***
Azért október 13-án menjünk el és szavazzunk a demokráciára, a szabadságra, a magyar munkások jobb megbecsülésére, a fejlesztendő egészségügyre, oktatásra, a magasabb nyugdíjakra, bérekre. Egy igazságosabb Magyarországra!!!
Október 13. Vizsga.

Török Zsolt

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: