Óriási változás jön a budapesti tömegközlekedésben, ez mindenkit érint


Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3

Augusztus 21-től változik a nagykörúti villamospótlás rendje. Iskolakezdéstől, vagyis szeptember 2-től újra a teljes vonalon jár majd a 4-es és a 6-os villamos, a közvetlenül előtte lévő szombaton és vasárnap azonban a teljes szakaszon pótlóbuszok közlekednek – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint augusztus 21-én, szerdán hajnali 4 órától, 31-én, szombaton hajnali 4 óráig a 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik.

A nagykörúti vonal északi szakaszán, a Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz jár 4-6 jelzéssel. A pótlójárat a Nyugati pályaudvar buszvégállomásról, a 91-es busz felszállóhelyéről indul, a Jászai Mari téren a 9-es busz megállójában lehet felszállni rá. A Margit híd, budai hídfő és a Széll Kálmán tér között a pótlóbusz útvonala nem változik.

Augusztus 31-én, szombaton hajnali 4 órától szeptember 1-jén, vasárnap éjfélig a 4-es és a 6-os villamos egyáltalán nem közlekedik, a teljes villamosvonalon pótlóbusz jár majd.

A 4-es és a 6-os villamos pályájának felújításáról azt közölték, hogy június közepe óta a Práter utca és a Goldmann György tér között, valamint a Széna tér és a Török utca között mintegy kétezer méteres szakaszon cserélte a BKV a korábbinál korszerűbb, könnyebben karbantartható vágányokra az elhasználódott sínpályát – írták.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3
  • 3
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük