DK: Végzetes hibát követett el a kormány


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 245

Hamarosan becsengetnek, de több olyan eset is napvilágot látott, aminek semmiképp sem lenne szabad előfordulnia egy európai országban.

Kaposváron még májusban egy zivatar után özönvíz árasztott el egy iskolát és teljes a bizonytalanság, megkezdődhet-e rendesen a tanév.

Tavaly Egerben szintén hasonló eset borzolta a kedélyeket, ahol nem merték felkapcsolni a villanyt, nehogy a gyerekeknek bajuk essen.Csepelen pedig évek óta szellemházként várja a kalandvágyókat az egykori Görgey Artúr Általános Iskola épülete.

Noha korábban Borbély Lénárd polgármester azt ígérte, 2019 elején megkezdik a felújítást, ennek nyoma sincsen. Az épületegyüttes továbbra is az enyészeté, amibe életveszélyes bemenni.

A Demokratikus Koalíció szerint a fenti esetekből is látszik, végzetes hiba volt államosítani és elvenni az iskolákat az önkormányzatoktól. Persze a fideszes oligarcháknak ez mindegy: ők magániskolába írtatják gyerekeiket, ahol nincsenek átázott és penészes falak.

Az állam képtelen működtetni a saját intézményeit, ezért újra az önkormányzatokra kellene bízni ezt a feladatot. Az iskolai épületek tönkremenése annak az újabb jele, hogy a Fidesz semmibe veszi a diákokat és hagyja, hogy az európai magyar fiatalok behozhatatlan hátrányba kerüljenek az unió többi ifjú polgárához képest.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 245
  • 245
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük