Anyázásig fajult: Durván kiosztotta a vasalt Berki Krisztián Karácsonyt és Puzsért


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az önjelölt Berki Krisztián Instagram oldalán gyalázta két ellenfelét.

A celeb-politikus ezt írta két ellenfeléről:A képen látható tornából felmentett két úriember Puzsér Róbert & Karácsony Gergely engem nevez trollnak.

Uraim, egyrészt be kellene állni a sorba és felajánlani a főpolgármesteri fizetést, mert Budapestért kellene dolgozni és nem pénzért.

Kettő, soha nem voltam Fidesz bérenc, sem MSZP bérenc, sem bármilyen pártnak a tagja.

Ellentétben Karácsony Gergellyel, aki dörgölőzik a PM-hez A DK-hoz, az MSZP-hez és gyakorlatilag mindenkihez, aki pozíciót ígért neki.
Puzsér Róbert minden tévéműsorban megbukott.

40 éves koráig az anyjával élt, így először egy határidő naplót akarjon vezetni, ne a Mi fővárosunkat, a jobbikos Vona Gábor egykori házi riportere. Puzsér Róbertet befizetem egy szabaduló szobába, hogy ott élje ki az indulatait.
Karácsony Gergelyt pedig befizetem a fogorvosomhoz, hogy hozassa rendbe a bal felső négyesét és befizetem egy jégkamrába, hogy hűtse le végre tüzes indulatait.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük