A világ legpofátlanabb húzására készül a kormány – ez persze nem választási csalás


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 214

Hogy is mondta Hofi? Ugyanaz az emelet, csak másik ajtó.

Mindenki olyan szobrot állít magának, amilyet szeretne, de hogy ennyire pofátlanul tegyék, az már mindennek az alja. Itt tényleg semmi más nem számít már csak az agymosás.

A 24.hu szúrta ki azt az új kormányzati intézkedést, mely szerint a kormányközeli vállalkozók zsebelték be a minden idők legnagyobb turisztikai programjaként beharangozott Kisfaludy-program keretében kiosztott milliárdos szállásfejlesztési támogatások nagy részét.A Napi.hu most arról számol be, hogy a nyerteseknek óriásplakáton kell köszönetet mondaniuk az Orbán-kormánynak.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatót készített, amiben részletesen elmagyarázzák, hogyan kell tájékoztatni a lakosságot a fejlesztésről.

100 millió forint feletti támogatási összeg esetén billboard (óriásplakát) méretű tábla kihelyezése szükséges a nyilvánosság számára jól látható helyen a projekt végrehajtása és a kötelező fenntartási időszak alatt. A megfelelő méretű projekttábla megtervezése során a „Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását” mondatot kell alkalmazni

– áll az útmutatóban. Az uniós és hazai forrásokból megvalósuló beruházásoknál eddig is ki kellett írni, hogy a projektet milyen forrásból finanszírozták, de nem volt kötelező köszönetet mondani.

A nyertesek többsége százmillió forint alatti összeget nyert, nekik elég hatvancentis táblát kihelyezni hasonló szöveggel. A táblák kihelyezését fotóval kell bizonyítani. A Magyar Turisztikai Ügynökség eddig több mint 700 pályázatról döntött pozitívan, így lényegében az egész ország tele lesz a kormánynak hálálkodó táblákkal.

Az ellenzék természetesen még szinte pénzért sem tud ezzel szemben magának plakáthelyeket vásárolni. De ez természetesen nem számít választási csalásnak, mint ahogyan az sem, hogy a kormány a választások alatt önmaga nagyságát hirdeti közpénzből.
Oszd meg, hogy mindenki lássa ezt a pofátlanságot.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 214
  • 214
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük