forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hogy is mondta Hofi? Ugyanaz az emelet, csak másik ajtó.

Mindenki olyan szobrot állít magának, amilyet szeretne, de hogy ennyire pofátlanul tegyék, az már mindennek az alja. Itt tényleg semmi más nem számít már csak az agymosás.

A 24.hu szúrta ki azt az új kormányzati intézkedést, mely szerint a kormányközeli vállalkozók zsebelték be a minden idők legnagyobb turisztikai programjaként beharangozott Kisfaludy-program keretében kiosztott milliárdos szállásfejlesztési támogatások nagy részét.

A Napi.hu most arról számol be, hogy a nyerteseknek óriásplakáton kell köszönetet mondaniuk az Orbán-kormánynak.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatót készített, amiben részletesen elmagyarázzák, hogyan kell tájékoztatni a lakosságot a fejlesztésről.

100 millió forint feletti támogatási összeg esetén billboard (óriásplakát) méretű tábla kihelyezése szükséges a nyilvánosság számára jól látható helyen a projekt végrehajtása és a kötelező fenntartási időszak alatt. A megfelelő méretű projekttábla megtervezése során a „Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását” mondatot kell alkalmazni

– áll az útmutatóban. Az uniós és hazai forrásokból megvalósuló beruházásoknál eddig is ki kellett írni, hogy a projektet milyen forrásból finanszírozták, de nem volt kötelező köszönetet mondani.

A nyertesek többsége százmillió forint alatti összeget nyert, nekik elég hatvancentis táblát kihelyezni hasonló szöveggel. A táblák kihelyezését fotóval kell bizonyítani. A Magyar Turisztikai Ügynökség eddig több mint 700 pályázatról döntött pozitívan, így lényegében az egész ország tele lesz a kormánynak hálálkodó táblákkal.

Az ellenzék természetesen még szinte pénzért sem tud ezzel szemben magának plakáthelyeket vásárolni. De ez természetesen nem számít választási csalásnak, mint ahogyan az sem, hogy a kormány a választások alatt önmaga nagyságát hirdeti közpénzből.

Oszd meg, hogy mindenki lássa ezt a pofátlanságot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: