Tragikus: Súlyos adatokat derített ki Szél Bernadett – ezek a számok mindent elmondanak


Szél Bernadett - Fotó: EgerHírek
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A független parlamenti képviselő, Szél Bernadett elképesztő adatokat derített ki.

Adatokhoz jutottam! – kezdi beszámolóját a politikus.Mint írja oldalán, aki követi a munkám, tudja, hosszú hónapok óta próbálom megtudni, mi lesz a gyermekek sorsa ma Magyarországon a szülők lakhatási gondjai, hajléktalanná válása esetén.

Megtudtam, hogy a KSH-van vannak arról statisztikáik, hogy évente hány gyermek kerül átmeneti gondozásba rossz lakhatási körülmények, hajléktalanná válás miatt.

A KSH által megküldött adatok szerint 2018-ban a többféle okból átmeneti gondozásba vett gyermekek száma megközelítette a 8 ezret.

Ezen belül lakhatási gondok miatt gyermekek átmeneti otthonában 309 gyermeket láttak el, 7 helyettes szülőkhöz került, 4020 gyermek pedig családok átmeneti otthonába (itt legalább egy szülő vele van).

A lakhatási válságot jól mutatja, hogy az átmeneti gondozásba kerülők közül minden második gyermek kifejezetten lakhatási okok miatt került otthonokba. A tendencia romló.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük