MTI Fotó: Kovács Attila
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Mesevilág.

Magyarország mesevilág. Ám nem abban a formában, ahogy szeretnénk rá gondolni. Van az a fajta mesevilág, amikor minden stimmel az országban, gyarapszik és az emberek boldogok, meg van az a fajta, amikor minden a hazugságról szól.

Régóta a Fidesz mindent vivő stratégiája az, hogy ha felbukkan egy valós probléma, akkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy az emberek másról beszéljenek, mint amiről kellene.


Kövess minket facebookon is


Ilyenkor történnek, olyan a közélet számára sokkoló és megmagyarázhatatlan dolgok, amelyek azonnal elviszik a figyelmünket a lényegről. Emlékszünk Orbán Ráhel pelenkabotrányára? Hogy hogy nem, az is a kellő időben érkezett, mint ahogyan a migráns-válság és társai.

Most is kint van egy adat, amiről hogy-hogy nem, nem számol be a média és szinte néhány ellenzéki portált leszámítva nem jelenik meg sehol. Pedig a lényeg ebben az egy adatban van benne.

Rettegnek attól, hogy ez az adat – ami amúgy mindenki számára hozzáférhető – a választások előtt a közbeszéd tárgyává válik. Mert ebben az esetben igen komoly magyarázatot kellene adniuk sok mindenre.

Azt állítják, hogy a magyar gazdaság soha sem volt olyan jó állapotban, mint most. Azonban, ha valaki ellátogat egy üzletbe láthatja, hogy gyakorlatilag elmebeteg árak vannak.

A kormányzat levitte a sertéshús ÁFÁ-ját 27%-ról 5%-ra. Ez árcsökkenést kellene, hogy jelentsen, azonban a korábbi kilónként 1200 Ft-os átlagár helyett, most már 1527 Ft átlagárral számolhatunk.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Sokan nem értik mi az oka mindennek pedig a válasz pofon egyszerű. Soha ennyire gyenge tendenciát nem mutatott a magyar forint.Az Euró 330, a Svájci frank 302 forint a mai napon. Ez pedig nem csak a devizásoknak rossz hír, hanem mindenkinek, hiszen a magyar fizetőeszköz lassan már műanyag gombokat sem ér. Márpedig szinte minden terméket a nemzetközi piacról szerzünk be. Vagyis idő kérdése, hogy drasztikus áremelkedések legyenek.

Legyen világos, a magyar gazdaság döglődik. Ezt pedig eltitkolnák előlünk, legalábbis a választásokig biztosan. Ez a lényeg!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here