Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja, frakcióvezető-helyettes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Országos Rendőr főkapitányság a 24.hu közérdekű adatigénylésére azt közölte, hogy a rendőrség állományából összesen 3592 embernek volt egyéb munkavégzésre engedélye 2018-ban

Rengeteg rendőr kénytelen a szolgálat mellett másodállást vállalni azért, hogy meg tudjon élni, ami sajnos nem meglepő, hiszen egy kezdő járőr 130-145 ezer forint körül keres, de aki már 15-20 éve van a pályán, az sem kap többet 210-230 ezer forintnál. Ennyit ér a Fidesznek a rendőrök szolgálata, miközben képes 14 hónap alatt 75 milliárdot elkölteni csak a propagandára.

Miniszterelnök úr, mégis hogyan lehetséges az, hogy a rendőrök fizetésemelésére nincs pénz miközben a plakátjaikra mindig elő tudnak húzni több tízmilliárdot a kalapból?

Minden rendőrnek tisztában kell lennie azzal, hogy az a pénz, amiből emelni lehet a fizetésüket, ott van minden egyes kormányzati hirdetés mögött, egy fideszes haver zsebében.

A Fidesznek azonnal módosítania kell a rendőri életpályamodellt, csökkentenie kell az állomány terheit és legalább 30 százalékkal meg kell emelnie a rendvédelmisek bérét, különben lassan már nem lesz, aki a rendőri hivatást választaná.

MSZP

Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja, frakcióvezető-helyettes

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: