Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Új kormányzati sikerágazat ütötte fel a fejét a lopás mellett

Új kormányzati sikerágazat a lopás mellett: a propaganda

Egy év alatt 65 milliárd forintot szórt el a kormány az adófizetők pénzéből hazug propagandájára. Eredetileg 25 milliárd forintot szánt az Orbán-kormány a kommunikációra, ám ezt a horribilis összeget is sikerült túlkölteni a két és félszeresével. Vagyis a Fidesz-közeli gazdasági csoportoknak, reklámcégeknek és a sajtótermékeknek nevezett, piaci alapon életképtelen hazugsággyáraknak rekordszintű pénz ütötte a zsebét.

A Jobbik álláspontja egyértelmű: a kormány éppen 65 milliárd forinttal költött többet propagandára, mint amennyit az megért volna.
Bármely más területen jobban hasznosult volna ez a temérdek pénz, nem beszélve a kórházak, iskolák fejlesztéséről, bővítéséről, vagy a magyar bérek fokozatos európai felzárkóztatásáról.

Az Orbán kormány már nemcsak a közpénzlopás, a túlárazott pályázatok vonatkozásában vezeti az európai toplistát, hanem a hazug, gyűlölködő és önfényező propagandára költésben is. Méltó módon egy korrupt féldiktatúrához. – áll a Jobbik parlamenti frakciójának friss közleményében.

Forrás: MTI OS

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: