Lebuktak: Kiderítette Orbánék mestertervét a neves politikai elemző


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Minden jel szerint bedőlt Fideszék titkos terve, hogy mindenféle kamu jelölttel árasszák el a főpolgármesteri választást. – számol be az esetről a Hírhugó.

Mint a baloldali lap írja, most egy ismert politológus mondta ki a tutit: Sem Thürmer Gyulát, sem Berki Krisztiánt nem lehet ellenzéki főpolgármester-jelöltként kezelni, ők valójában Tarlós István szövetségesei – ezt állítja Ceglédi Zoltán. A politikai elemző szerint: Thürmer és Berki indulása a szavazók megzavarását szolgálja.

Az Egyenes beszéd keddi adásában erről  Karácsony Gergely is beszélt. A baloldal közös főpolgármester-jelöltje szerint ez a két jelölt nem feltétlenül önszántából indul el a választáson.Ceglédi Zoltán is úgy látja, hiába van 5 ellenzékinek mondott jelölt, valójában maximum két kihívója és három szövetségese van Tarlós Istvánnak. „Sem Thürmer Gyula, sem a valóság showból idekerült furcsa fickó alapvetően nem annak reményével vág bele ebbe a választásba, hogy ő főpolgármester lehet sőt, még azt sem gondolja igazából, hogy valós alternatívája lehetne, szerepelni akar, egyes szereplőket, szavazókat megtéveszteni szeretne ez a néhány új jelentkező” – mondja a politikai elemző.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy Thürmer Gyula annyira komoly jelölt, hogy legutóbb 2016-ban Salgótarján polgármesteri székéért indult, a nógrádi megyeszékhelyen azonban csúnyán leszerepelt kevesebb, mint 1 százalékos eredményt ért el.

Tarlós Istvánnak továbbra is egyetlen érdemi kihívója van, Karácsony Gergely személyében, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz sorban szállítja a kamu jelölteket, de az ellenzékiek ennek nem dőlnek be!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük