Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“Én nem vagyok egy okos ember” – gondolhatná Németh Szilárd, ha lenne valamennyi önkritikája.

A szocialista párt legendás politikusa Lendvai Ildikó úgy felmosta a padlót az okoskodó Németh Sziszivel, hogy csak nyekkent a politikus. Változtatás nélkül itt olvashatja Lendvai írását.

Nincs a nemzeti büszkeségnek serényebb locsolgatója, mint Németh Szilárd. Ha nem volna, ki kellene találni. Vagy nem.

Nem nézhette tétlenül, hogy a bécsi szuperkórház képei nyomán bárki magyar abba a tévedésbe essen, hogy nálunk az egészségügy ennél egy picinyt még hátrébb áll: “Az osztrákok olyan robotokat alkalmaznak a betegek ellátása során, amelyeket mi, magyarok a budapesti Honvédkórházban már évek óta.”

Remélem, nem lesz belőle baja. A Honvédkórház számára ugyanis 2007-ben vásároltak robotokat, vagyis nemzetünk legsötétebb napjaiban, a gyurcsányahibás pre-NER időkben. (Más kérdés, hogy ezek a terhek szállítására stb. alkalmasak, és nem közvetlen betegellátásra.)

Az, hogy a Honvédkórház a sürgősségi ellátás és a ki nem fizetett túlórák botránya ellenére működik, az nem a robotoknak, hanem eleven, bár agyonterhelt szakembereknek köszönhető.

Viszont mi, magyarok tényleg előretörtünk a robotizáció speciális területein. Világelsőként alkalmazzuk a politikai robotokat. Hiba nélkül követik, szavazzák, teszik, mondják azt, amit beléjük programoztak, tűnjenek ezek a külső szemlélő számára akármilyen bődületes ökörségnek.

Azért csak meg kellene kérdezni a konstruktőröket egyszer, hol van a technika eme csúcsdarabjain a stop gomb.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Lendvai Ildikó, hogy rommá oltotta Németh Szilárdot, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki nevethessen egy jót.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: