Hatalmas! – A szoci-párt legendás politikusa felmosta a padlót az okoskodó Németh Szilárddal


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 480

“Én nem vagyok egy okos ember” – gondolhatná Németh Szilárd, ha lenne valamennyi önkritikája.

A szocialista párt legendás politikusa Lendvai Ildikó úgy felmosta a padlót az okoskodó Németh Sziszivel, hogy csak nyekkent a politikus. Változtatás nélkül itt olvashatja Lendvai írását.Nincs a nemzeti büszkeségnek serényebb locsolgatója, mint Németh Szilárd. Ha nem volna, ki kellene találni. Vagy nem.

Nem nézhette tétlenül, hogy a bécsi szuperkórház képei nyomán bárki magyar abba a tévedésbe essen, hogy nálunk az egészségügy ennél egy picinyt még hátrébb áll: “Az osztrákok olyan robotokat alkalmaznak a betegek ellátása során, amelyeket mi, magyarok a budapesti Honvédkórházban már évek óta.”

Remélem, nem lesz belőle baja. A Honvédkórház számára ugyanis 2007-ben vásároltak robotokat, vagyis nemzetünk legsötétebb napjaiban, a gyurcsányahibás pre-NER időkben. (Más kérdés, hogy ezek a terhek szállítására stb. alkalmasak, és nem közvetlen betegellátásra.)

Az, hogy a Honvédkórház a sürgősségi ellátás és a ki nem fizetett túlórák botránya ellenére működik, az nem a robotoknak, hanem eleven, bár agyonterhelt szakembereknek köszönhető.

Viszont mi, magyarok tényleg előretörtünk a robotizáció speciális területein. Világelsőként alkalmazzuk a politikai robotokat. Hiba nélkül követik, szavazzák, teszik, mondják azt, amit beléjük programoztak, tűnjenek ezek a külső szemlélő számára akármilyen bődületes ökörségnek.
Azért csak meg kellene kérdezni a konstruktőröket egyszer, hol van a technika eme csúcsdarabjain a stop gomb.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Lendvai Ildikó, hogy rommá oltotta Németh Szilárdot, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki nevethessen egy jót.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 480
  • 480
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük