Gyurcsány Ferenc elárulta, mikor fog összeomlani a Fidesz hatalma


Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 4.5K

“Fontos dolgok vannak készülőben.”

“Ha helyenként viták közepette is, de alakul az ellenzéki egység. Budapesten, a budapesti kerületekben, a legtöbb városban egyszerű lesz a választás: Fidesz vagy az ellenzék?”– írja Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán.

A DK elnöke hangsúlyozza: a centralis erőtérnek vége. Ez a 2010 óta tartó politikai szerkezet bukása. Nem fogunk mindenhol győzni. De meg fog roppanni a Fidesz korlátlan hatalma. Létrejön Orbán kormányának érdemi ellensúlya.

Gyurcsány Ferenc szerint ehhez sokaknak át kellett lépniük saját árnyékukat, a most kialakult helyzet azonban utat nyit egy világos, egyszerű, kétpólusú versenynek 2022-re.

“Hogy is mondják? Fény az alagút végén? Több ez annál. Ez egy másik világ. Visszatérés a normalitásba, Európába, a demokratikus jogállamba”

– írta Gyurcsány Ferenc. (hirklikk.hu)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 4.5K
  • 4.5K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük